Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/4/t/tannlegenevee/www/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
Tannlege Haugesund, Tannlegekontor | Tannlegene Vee

Tannlege og Tannpleier

Tannlegene Vee og Tannhelsehuset slo seg sammen i 2018, og ble med dette den største private tannhelseaktøren i Nord-Rogaland.

Ved Tannhelsehuset jobber i dag 10 tannleger og 2 tannpleiere. Tannlegene og tannpleierne har seg i mellom bred erfaring både fra offentlig og privat praksis og utfører det meste av tannbehandling. Vi har også spesialister innen flere fagfelt som jevnlig jobber hos oss for å behandle henviste pasienter.

Sist, men ikke minst har vi et veldig dyktig hjelpepersonell som gjør en fantastisk jobb med å holde klinikkene i gang.

Les mer om tannhelsehuset ved vår nye hjemmeside: https://www.tannhelsehuset.no/om-oss/

Møt de ansatte

 • Eirik Vee

  Eirik Vee

  Tannlege

  Født 1973. Tannlege i Haugesund siden 1998 (Odontologisk fakultet i Bergen). Utfører det meste av tannbehandling, og har vært med å utvikle Norges ledende informasjonsprodukter innen tannhelse.

 • Torgeir Vee

  Torgeir Vee

  Tannlege

  Født 1979. Tannlege i Haugesund siden 2003 (Odontologisk fakultet i Bergen). Autorisasjon for tannbehandling med lystgass. Har vært med å utvikle Norges ledende informasjonsprodukter innen tannhelse.

 • Taslima Vee

  Taslima Vee

  Tannpleier

  Født 1977. Tannpleier i Haugesund siden 1998 (Odontologisk fakultet i Bergen). Har tidligere jobbet både offentlig og privat. Har også nyttig erfaring fra arbeid ved en spesialistklinikk for tannkjøttssykdommer.

 • Mari Hylander

  Mari Hylander

  Sykepleier

  Født 1985. Sykepleier i Haugesund siden 2009 (Høyskolen i Haugesund). Har tidligere jobbet ved Haugesund sykehus. Er i tillegg utdannet medisinsk sekretær.

 • Jorunn Vee

  Jorunn Vee

  Tannhelsesekretær

  Født 1950. Autorisert tannhelsesekretær. En av grunnleggerne av klinikken, og har et særskilt administrativt ansvar.