Din Tannlege i Haugesund

En tannklinikk i Haugesund med pasienten i fokus

Tannklinikken i Espevikveien 18 ble grunnlagt i 1986 av Dagfinn og Jorunn Vee. De hadde begge et brennende engasjement og mye tid gikk med for å utvikle en tannlklinikk med fokus på pasienten. Det var hele tiden viktig med en god tone og vennlig atmosfære slik at både ansatte og pasienter skulle føle seg vel. I tillegg skulle kvaliteten på tannbehandlingen være av høyeste klasse.

Etter hvert begynte sønnene Eirik Vee og Torgeir Vee også å praktisere som tannleger og Tannlegene Vee AS ble dannet.  Vi ønsker fremdeles å ha den gode tonen og vennlige atmosfæren. Vi ønsker samtidig å tilby samme gode kvalitet på tannbehandling, som tannklinikken har vært kjent for siden 1986. Vi ønsker å være et naturlig førstevalg for alle som ønsker ny tannlege i Haugesund.

Tannlegene Vee ble i 2018 ble en del av Tannhelsehuset Haugesund, og  flyttet driften over til Tannhelsehuset 24/7 i Spannavegen 152. Både gamle og nye pasienter er velkommen med videre!

Les mer om Tannhelsehuset her: www.tannhelsehuset.no

 

Ditt første besøk

Ditt første besøk

Første gang du kommer til oss vil vi kartlegge ditt behandlingsbehov. Det blir tatt nødvendige røntgenbilder og tannlegen eller tannpleieren utfører en grundig undersøkelse av munnhulen. Basert på våre funn og dine ønsker, lager vi en behandlingsplan sammen. Ved mer omfattende behandling vil du også motta et skriftlig kostnadsoverslag. For at vi skal kunne gi […]

Les mer

En topp moderne tannklinikk

En topp moderne tannklinikk

Tannlegene Vee i Haugesund er en topp moderne tannklinikk, utstyrt til å kunne utføre det meste av tannbehandling. Til eksempel har vi digitale røntgen-systemer, maskinell rotfylling, og spesielt utstyr til å utføre kirurgiske inngrep. Med medisinsk vaskemaskin, Dac-maskin og autoclave kan vi rengjøre og sterilisere utstyret vi bruker – at tannklinikken skal kunne holde en […]

Les mer